Diákolimpiai bajnokokat avattak Szegeden kézilabda sportágban!

Iskolánk 4. korcsoportos lány kézilabda csapata álma vált valóra. Iskolánk csapata I. helyezést ért el, melyre mindannyian nagyon büszkék vagyunk.
A Diákolimpia kézilabda országos döntő a Magyar Diáksport Szövetség megbízásából a Csongrád Megyei Diáksport Egyesület szervezésében került megrendezésre 2023. június 2-4. között, Szegeden. Gratulálunk a kitartásért, a küzdelemért, a jó játékért és a bajnoki cím elnyeréséért! További sikeres versenyzést kívánunk a csapat tagjainak: Árvai Nikolettnek, Gelei Júliának, Keskeny Flórának, Keskeny Rékának, Kóczián Grétának, Koczkás Antóniának, Koczkás Viktóriának, Krasznai Zsófiának, Pflanczner Katának, Szőri Zsófiának, Thaly Katának, (Hernády Grétának – az elődöntőn vett részt).

Különdíjak:

A torna legjobb kapusa: Koczkás Viktória

A döntő legjobb játékosa: Szőri Zsófia

A torna legjobb edzője: Szocsák Gábor

Köszönet Szocsák Gábor  edzőnek, korábbi testnevelőnknek, iskolánk tanárainak, Vozár Sándor testnevelőjének és Krasznainé Márk Ágota tanítónak a segítő munkájukért, a koordinálásért, a kísérésért és a versenyző tanulók szüleinek a támogatásért és mindenkinek a szurkolásért!

Molnár Márta, intézményvezető