Áprilisi ebédrendelés

Tisztelt Szülők!

Kérjük figyelmesen olvassák el az áprilisi ebéd megrendelésével kapcsolatos fontos információkat!

Az április havi étkezéseket a Zuglói Hajós Alfréd Általános Iskolában központilag rendeljük minden iskolánkban étkező tanulónk részére.
Ennek oka: Kizárólag így tudjuk a leghamarabb érvényesiteni Önöknek a márciusi lemondásokat. (Szeretnénk elkerülni azt, hogy erre egyénileg csak az ősz folyamán kerüljön sor, mint tavaly.)

A március 8-tól március 31-ig lemondott napok száma 17 nap volt, az április 7-től április 30-ig megrendelhető napok száma 18 nap lesz.

Ezért az áprilisi hónapot két időszakra bontva fogjuk számlázni:

1. időszakban: az ápr.7-től ápr.29-ig a tanítási napokra 17 napot rendelünk, ebből érvényesítjük a márciusi lemondást, 17 napot, így az erre az időszakra fizetendő összeg: 0,- Ft lesz.
2. időszakban: az ápr.30-i tanítási napról (azaz 1 napról) a tavaszi szünet után, a május havi számlával együtt fogunk számlát kiállítani.

Természetesen azok a tanulók, akiknek márciusra nem volt ebéd rendelve, ezáltal lemondásuk sem keletkezett, ők ez esetben térítés ellenében tudnak étkezést rendelni, Illetve akik nem teljes márciusi hónapot fizettek be, azoknál változni fog a befizetendő összeg mértéke.

FONTOS, hogy az április havi étkezés megrendeléséhez az alábbi adatokat legkésőbb március 24-ig szíveskedjenek elküldeni részünkre:

- tanuló neve:
- tanuló osztálya:
- áprilisi étkezést kérek:     igen/nem
- étkezési napok megadása:    teljes hónap vagy dátumok
- kért étkezési típus:

Amennyiben a jelenlegi kormányrendelet változik, és amennyiben szükséges lesz, intézményileg fogjuk lemondani az áprilisra vonatkozó rendelést (akkor is, ha csak egy meghatározott időre kell lemondani).
Ez esetben a következő havi ebéd megrendelésekor fogjuk érvényesíteni a lemondásokat.

A rendelések rögzítésére 2 nap áll rendelkezésünkre, ezért kérjük a beküldési határidő betartását, melyet előre is köszönünk!

Köszönettel:

Nagy Lászlóné, gazdasági koordinátor
etkezes.zugloihajos@gmail.com