Beiskolázás leendő elsősöknek

Beiskolázás leendő elsősöknek

Tisztelt Szülők!

A tavalyi év tapasztalata alapján honlapunkon, szülői tájékoztató rendezvényen és nyílt napon mutatjuk be iskolánkat, oktatási-nevelési elveinket.

A gyermekek bemutatkozásához idén is kérünk dokumentumgyűjteményt (portfóliót), hogy megismerhessük a családokat: a hozzánk készülő gyermekek érdeklődését, képességeit, az Önök nevelési elveit, iskolánk iránti motivációjukat. E mellett csoportos játékos foglalkozást is tartunk. Erre majd az online regisztrációval egyidőben kell jelentkezniük.

A portfólió tartalma január elején lesz elérhető. 

A nagycsoportos óvodásokat  az óvónénikkel 2024. február 14-én a délelőtti várjuk és  látjuk vendégül, ennek módjáról tájékoztatjuk majd az óvodákat. 

Az érdeklődő szülőknek a következő időpontokban tartok tájékoztatót, ahol választ kaphatnak kérdéseikre is:  2024. február 2-án, 9-én és 16-án 14 órai kezdettel.

Nyílt napon várjuk a leendő első osztályos gyerekek szüleit a következő időpontban: 2024. március 5. az 1. 2. és 3. tanítási órán. 

Mivel iskolánk iránt évek óta nagy az érdeklődés, az osztálylétszámok viszont meghatározottak, ezért várhatóan idén is túljelentkezés lesz. A portfóliók áttekintése után hozunk döntést arról, hogy javasoljuk-e gyermekük számára iskolánkat és ezzel együtt a két tanítási nyelvű oktatási formát.

A személyes tájékoztatókon és iskolánkat bemutató összeállításunkból is képet kaphatnak az iskolai élet sok területéről: általános képzésünkről, nevelési elveinkről, speciális programunkról: az itt folyó két tanítási nyelvű oktatásról, az intézmény nyújtotta programokról, sikereinkről, eredményeinkről. Életképek és kis videók, zenés összeállítások mesélnek a tanórai és tanórán kívüli történésekről, a programokról, a diákéletről, virtuálisan be lehet pillantani termeinkbe is. (frissítés várható: január közepére)

Iskolánkat bemutató korábbi összeállításunkat ide kattintva tekinthetik meg.

Beiratkozás: 2024. április 18-19.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy iskolaelőkészítő foglalkozást nem tartunk!

Iskolánk nem körzetes. A körzethatárok ide kattintva megtekinthetők.
 

Szeretettel várjuk az iskolánk iránt érdeklődők regisztrációját és megjelenését a tájékoztatón!

Budapest, 2023.11. 20.

                                                                                               Molnár Márta
                                                                                               intézményvezető