Beiskolázás leendő elsősöknek

Tisztelt Szülők! 

Ebben a tanévben a járványra való tekintettel, sajnos, nem tudunk személyesen találkozni az iskolánk iránt érdeklődő szülőkkel és gyermekeikkel. Így a speciális helyzethez alkalmazkodva más módot kerestünk azzal a céllal, hogy bemutassuk iskolánkat, valamint megismerhessük a családokat: a hozzánk készülő gyermekek érdeklődését, képességeit, az Önök nevelési elveit, iskolánk iránti motivációjukat. 

Iskolánkat bemutató összeállításunkból képet kaphatnak az iskolai élet sok területéről: általános képzésünkről, nevelési elveinkről, speciális programunkról: az itt folyó két tannnyelvű oktatásról, az intézmény nyújtotta pogramokról, sikereinkről, eredményeinkről. Életképek és kis videók, zenés összeállítások mesélnek a tanórai és tanórán kívüli történésekről, a programokról, a diákéletről, be lehet pillantani termeinkbe is.

Amennyiben érdeklődnek iskolánk iránt, kérjük Önöket, hogy regisztráljanak a jelentkezéshez. A gyerekek, bemutatkozásához a regisztráció mellett az ebből az alkalomból készült portfólió (dokumentumgyűjtemény) bemutatására lesz még szükség. Mivel iskolánk iránt évek óta nagy az érdeklődés, az osztálylétszámok viszont meghatározottak, ezért várhatóan idén is túljelentkezés lesz. A portfóliók áttekintése után hozunk döntést arról, javasoljuk-e gyermekük számára iskolánkat és ezzel együtt a két tannyelvű oktatási formát.

Iskolánkat bemutató összeállításunkat itt tekinthetik meg.

Online regisztráció: ide kattintva

A gyermekek megismerését szolgáló dokumentumgyűjtemény (portfólió) leírása itt olvasható.

Az online regisztráció és adokumentumgyűjtemény beadásának határideje 2021. március 5. péntek 18.00 óra.

Előzetes tájékoztatónk ide kattintva érhető el.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy iskolaelőkészítő foglalkozást nem tartunk!

Szeretettel várjuk az iskolánk iránt érdeklődők regisztrációját!