Étkezés, ill. ügyelet a digitális oktatás ideje alatt

Tisztelt Szülők!

Az étkezéssel és az ügyelettel kapcsolatban a következőkről tájékoztatom Önöket:

- Azon gyerekeknek, akiknél a szülők nem tudják otthon biztosítani a felügyeletet, az iskolában ügyeletet szervezünk. Erre való igényüket az igh@zugloihajos.hu e-mail címen jelezzék 1 nappal korábban, reggel 8 óráig.  (Természetesen lehet ezt több napra előre is megadni. A tanulóknak az ügyeleten is részt kell venniük a digitális foglalkozásokon. Azt, hogy  kik jogosultak az ügyeletre, várhatóan a később megjelenő rendeletek pontosítják. (A tavaszi időszakban a szülők bizonyos foglalkozásához volt kötve, pl. eü-i dolgozók, rendészet stb.)

- Az étkezést központilag minden tanulónak le kellett mondanunk, ezért aki étkezést igényel, az mindig a kért étkezési nap előtti munkanapon reggel 8 óráig jelezze írásban igényét (nap, étkezés típusa) az etkezes.zugloihajos@gmail.com e-mail címre. Étkezés csak elvitelre lehetséges. (Természetesen lehet több napra előre is megadni az igényt, a napok és az étkezés típusának a megjelölésével.)

Tehát: aki hétfőre étkezést kér, annak holnap, azaz pénteken reggel 8 óráig azt írásban kell kérnie, hogy feldolgozható legyen a kérelem 9 óráig.

- Az oktatással kapcsolatos információkat a holnapi nap folyamán küldöm.

- A jelenleg hiányzó tanulók iskolában hagyott felszereléseiért a szülők holnap, pénteken 16.00-18.00 óráig jöhetnek be, illetve a jövő héten 8.00-16.00 óra között.

Üdvözlettel:

Molnár Márta