Jótékonysági zsibvásár

Idén ismét lesz jótékonysági zsibvásár a Hajós-napon! 

A vásár során az otthon fellelhető, jó állapotban lévő  apróságok, játékok,  használati cikkek, könyvek, ruhák, konyhai gépek, sporteszközök cserélhetnek gazdát.   A vásárfiákhoz darabáron vagy kilós áron, de mindenképp jutányosan lehet hozzájutni:).  

 Az értékesítésre szánt kincseket várjuk 2022.06.09-10-én és 13-án (csütörtök, péntek, hétfő) reggel 7.00-7.55 között a technika teremben, az alagsorban.  

A vásár célja továbbra is a jótékonyság: a bevételt az iskola Alapítványának adjuk át az iskolai termek további szépítése, fejlesztése érdekében.  

Kérünk mindenkit, hogy nézzen szét otthon és ragadja meg a lehetőséget arra, hogy hozzájáruljon a környezettudatos élethez. Hiszen az otthon már nem kellő, de más által még hasznosítható termékek új gazdára találhatnak! 

Ezúton hívjuk fel a figyelmet arra is, hogy az előtérben levő ruhákat még mindenki nézze át a jövő héten, mert ami a talált tárgyak között marad jövő péntekig, az is a vásári kínálatba kerül. A vásár után megmaradó tárgyakat rászorulókhoz juttatjuk el. 

Várjuk szeretettel a vásárra az érdeklődőket!  

SZMK