Júniusi étkezési lehetőség

Tisztelt Szülők!
A Budapest Főváros XIV. Kerület Zugló Polgármesteri Hivataltól várt további intézkedésekig a gyermekek étkeztetéséről és annak befizetéséről a következőről tájékoztatom Önöket:
1. 2020. június 2-től június 15-ig az iskolai felügyelet idejére lehetőségük van a gyermekük részére étkezést igényleni.
Amennyiben szeretne ilyen módon étkezést kérni gyermeke részére kérjük, jelezze az iskola felé a szolgáltatást megelőző 2 nappal korábban az alábbi címre:    gazdasagi@zugloihajos.hu
(Pl.:étkezést kér: jún.4-ére,
     igénybejelentés: jún.2. 9h-ig.)
Kérjük pontosan megjelölni azokat a napokat, amikorra igénylik az étkezést.
Fontos arról is nyilatkozni, hogy erre az időszakra melyik típusú étkezést igénylik.
- Ebéd (1x)
- Reggeli + ebéd (2x)
- Ebéd + uzsonna (2x)
- Reggel + ebéd + uzsonna (3x)
Azok a szülők, akik már jelentkeztek a felügyletre és az étkezési igényüket már lenyilatkozták, azoktól nem kérjük még egyszer.
2. Továbbá az önkormányzat azoknak a tanulóknak, akik nem kértek felügyeletet, itt az iskolában elvitelre biztosít étkezést.
Az ebédek kiosztása elvitelre minden nap 11h és 13h között lesz, névre szólóan adják ki.
3. A 2020. június 16-tól 26-ig tartó ügyeletre vonatkozóan az önkormányzattól várjuk a további tájékoztatást.

4. A webes felület jelenleg zárva tart, a megrendeléseket csak az iskolai ügyintéző tudja rögzíteni a rendszerben. Ezért az étkezési igényeik alapján az iskolában elkészítjük az ebédszámlát, aminek kiegyenlítését a jelentkezők számla alapján átutalással tudják majd rendezni.

5. Továbbá az igazgatónő kérésére tájékoztatom Önöket, hogy az előzetes felméréstől függetlenül a gyermekük részére 2020. június 26-ig biztosítjuk a felügyeletet, de a szervezés miatt örömmel vesszük, ha ezt jelzik a pedassziszt.dori@gmail.com címre.
Budapest, 2020.05.27.

Nagy Lászlóné
gazdasági ügyintéző