Legyen szép karácsonya a FÓTI GYERMEKVÁROS lakóinak is!

Kedves Diákok, Tanárok és Szülők!
Idén a Hajós angyalkájának segítségre van szüksége. Gondoltam, hozzátok irányítom, mert tudom, hogy rátok bátran számíthat.
Hajós angyalka idén karácsonyra a Fóti Gyermekváros lakóinak gyűjt, hogy az ott élő, állami gondozott gyerekeknek kicsit szebbé tehesse ezt a csodás ünnepet. Itt körülbelül 50 olyan testi és/vagy szellemi fogyatékos 7-18 éves kis -és fiatalkorú lakik, akiről szüleik lemondtak. Valamint az országban egyedül a Gyermekváros fogadja a családjuk nélkül hazánkba érkező bevándorló gyerekeket. Minden időszakban minden segítségnek nagyon örülnek. De most leginkább ezekre lenne szükségük.
Mit hozz?
Minden, ami tanulás:
ceruza, filctoll, gyurma, füzet, papír, tolltartó, iskolatáska, sulis dosszié, radír, stb. (ezek némelyikéből szuper a használt, de jó állapotú).
Minden, ami fürdőszoba:
sampon, tusfürdő, balzsam, stift, fogkefe, fogkrém, hajcsat és hajgumi, fésű, stb.
Minden, ami konyha:
evőeszköz, bögre, pohár, edények, szendvicssütő, mikrosütő, gofrisütő (ezek mindegyikéből szuper a használt, de jó állapotú)
Minden, ami finom:
édesség minden mennyiségben, szaloncukor, filteres tea, konzervek, tartós élelmiszer.
Mikor?
2019. december 11-étől (szerda) december 19-éig (csütörtök) gyűjt a mi angyalkánk.
Hova?
Hajós suli, aula.
A decemberi "Plusz egy szendvics" akciót ez a gyűjtés váltja ki, így december 19-én szendviccsel NE készüljetek! Januártól viszont folytatódik a "pluszegy" (minden hónap utolsó csütörtöke).
Karácsonyi adományaitokat a Hajós jótét lelke még az ünnepek előtt eljuttatja a Fóti Gyermekváros lakóinak.
Az ő nevében is hálásan köszönöm a segítségetek!

Szeretettel: Hajós angyalka és az SZMK képviseletében Lehoczky Rella