Logiscool pályázat 2020 tavasz

Kedves Tanulók!
Iskolánk, a Zuglói Hajós Alfréd Magyar-Német két Tanítási Nyelvű Általános Iskola a Logiscool Zugló felajánlása alapján pályázatot hirdet annak induló tavaszi félévének tanfolyamára, 3-7. osztályosok számára.  
A sikeres pályázó – 1 fő – a 2020. februárjában induló PROGRAMOZÓ (kezdő) tanfolyamon ingyenesen vehet részt. A támogatás egy félév időtartamra szól, a foglalkozás heti 1 alkalommal, 1,5 órás időkeretben, hétköznap délután vagy szombaton, a Logiscool Zugló Hungária körúti irodájában történik.
A pályázatban való részvétel feltétele:
-    kézzel írott rendezett formátumú pályázat név, osztály megjelölésével, szülői aláírással
-    (várhatóan) legalább 4,6 félévi átlag a (magatartással, szorgalommal együtt)
-    néhány mondatos bemutatkozás (érdeklődési kör, az iskolai közösségben való részvételed, eredményeid stb.)
-    a pályázatnak tartalmaznia kell a motivációdat a tanfolyamon való részvételre, miért szeretnél azon részt venni, milyen eredményt vársz a tanfolyamtól stb.
-    a 2. félévben is iskolánk tanulója vagy .
A pályázónak vállalnia kell, hogy a tanfolyamon annak kezdetétől a végéig részt vesz, és befejezése után 4-5 mondatos, egy-két képpel ellátott beszámolót készít az iskola honlapjára.
A pályázatot a titkárságon kell leadnod, legkésőbb 2020. január 17-én 10 óráig.
A beadott pályázatok alapján a kibővített iskolavezetőség dönt az osztályfőnökök javaslatát is figyelembe véve. A döntést a DÖK faliújságon teszi közzé, legkorábban 2020. január 27-én.
A pályázat beadásával egyidejűleg elfogadod a fenti feltételeket és az eredményről a kibővített iskolavezetőség döntését.
További részletek a Logiscool programozó kurzusairól és nyílt napi időpontokról: www.logiscool.com/hu/school/zuglo valamint az iskola DÖK faliújságján olvashatók.
Budapest, 2020. január 07.

Molnár Márta
intézményvezető