Tankerületi tanévnyitó

Az ünnepélyes tankerületi tanévnyitó  ünnepségen 2020. szept. 25-én került sor a azoknak a pedagógusoknak a köszöntésére, akik a járványhelyzet miatt nem tudták átvenni az elismerésüket, kitüntetésüket a pedagógusnapon.
Kiosztották az Év Diákja kitüntető címet is, melyet az idei tanévben Mikula Lajos, iskolánk 8.a osztályos tanulója is elnyert.

Budapest Főváros Zugló XIV. Kerület Zugló polgármestere Zugló Lakosságának Szolgálatáért Díjban részesítette Cselei Márta és Halmai Katalin tanítókat.
Zuglói Gyermekekért Díjat kapott Gremspergerné Laskai Judit tanárnő.

Örömmel értesültünk a tanévkezdéskor arról is, hogy igazgatónőnket, Molnár Mártát
a Közép-Pesti Tankerületi Központ igazgatója Dr. Házlinger György kimagasló vezetői munkájáért Kiválósági Díjban részesíette.

Az évnyitó ünnepségünkön Molnár Márta igazgatónő külön köszöntötte és méltatta a kitüntetetteket, közöttük Krasznainé Márk Ágota tanítót és Juhászné Bóka Szilvia  tanárt, intézményvezető-helyettest, akik még májusban az Emberi Erőforrások Minisztériuma Elismerő Oklevelét kapták kiemelkedő szakmai tevékenységükért.

Szintén nagy örömünkre szolgált, hogy Gyóni-Maksa Levente, iskolánk 8.a osztályos tanulója ebben a tanévben is elnyerte az Emberi Erőforrások Minisztere által adományozott Magyarország jó tanulója, jó sportolója (2019.) díjat.

Büszkék vagyunk kitüntetett pedagógusainkra és taníványainkra, szeretettel gratulálunk!